Sparbanksstiftelsen Nyas logotyp

Sparbanksstiftelsen Nya söker ny Verkställande Tjänsteman

 
 
 

 

Sparbanksstiftelsen Nya är en långsiktig aktieägare i Swedbank och verkar för ett hållbart samhälle. Stiftelsen har till uppgift att bevara och utveckla Sparbanksrörelsens grundläggande idéer och värderingar. Stiftelsen kan även stödja näringslivsutveckling, utbildning, kultur och idrott inom verksamhetsområdet. 

 

Verkställande Tjänsteman

Vill du vara med och verka för sparsamhet och en hållbar samhällsutveckling?

 

Verkställande tjänsteman leder och fördelar arbetet inom kansliet samt samverkar med kontors- och bankchefer inom Swedbank, kollegor i andra stiftelser och sparbanksrörelsen i stort. Du ansvarar för att verksamheten är synlig och bidrar till en positiv utveckling av samhället inom stiftelsens geografiska verksamhetsområde. 


Ditt externa nätverk håller Du levande och är representant i olika organ där stiftelsen verkar. Du jobbar också med att bereda och rapportera ärenden för styrelsen, exempelvis projektansökningar. Stiftelsen driver projekt inom området privatekonomi med inriktning på barn och ungdomar framför allt i skolan men även i samarbete med andra aktörer. Vi prioriterar projekt som bidrar till en långsiktigt positiv samhällsutveckling. Våra förväntningar är att du fortsätter och utvecklar detta arbete.

Vi söker dig som har eller har haft en ledande befattning inom Swedbank eller Sparbanksrörelsen och en för tjänsten relevant akademisk bakgrund. Det är meriterande om du arbetat mot en styrelse som VD eller kontorschef.

För att lyckas i din roll är det viktigt att du lever efter våra värderingar och har en vilja att utveckla vår verksamhet utifrån de ramar vi har. Du gillar nätverkande och är diplomatisk och ödmjuk i ditt förhållningssätt utan att för den sakens skull vara rädd för konflikter. Att du är social, självgående och strukturerad samt har en god servicekänsla och samarbetsförmåga ser vi som en självklarhet. Bankvärlden kommer att fortsätta förändras vilket ställer krav på att du trivs i en föränderlig värld och är flexibel samt lösningsorienterad som person. Ditt ledarskap präglas av öppenhet och ett coachande synsätt.

Vi erbjuder dig ett mångfasetterat och självständigt arbete med frihet under ansvar i en organisation med en sund kultur och som gör mycket gott för samhället. Om du drivs av att sprida kunskap om sparande och sund ekonomi, vill främja näringslivet, forskning, utbildning, idrott eller kultur i vår region och har förmågan att genom initiativtagande hitta samarbeten som främjar långsiktig hållbar ekonomi. Då är detta jobbet för dig!


Låter detta intressant för dig?
Din ansökan skickar du in genom att klicka på länken nedan, senast 12 april. Frågor om tjänsten besvaras gärna av Sara Eriksson hos Norén & Lindholm på 021-81 18 88.

Välkommen!

 

Verkställande Tjänsteman till Sparbanksstiftelsen Nya ⇒

Fler artiklar från bloggen

Ekonomismart

  Fler unga arbetslösa blir ekonomismarta – Jubilerande utbildningskoncept expanderar i Mellansverige   2014-04-03 | PRESSMEDDELANDE   Sedan 2009 har 4 000 unga vuxna och 1 000 vidareförmedlare i... Läs mer ⇒

VARF

Västerås Astronomi och Rymdforskningsförening. VARF's målsättning är att samla personer intresserade av astronomi och rymdforskning, och att väcka intresse för astronomi hos allmänheten. Läs mer ⇒

Nya Entreprenörer

  Pressmeddelande   13 maj 2013       Unik satsning ska ge nya entreprenörer i Fagersta   Det finns en rad hinder och svårigheter för människor med utländsk bakgrund att etablera sig på den svenska... Läs mer ⇒

Prenumerera via RSS Skriv ut

Artikelarkiv

Artiklar 2018 ⇒ Artiklar 2017 ⇒ Artiklar 2016 ⇒ Artiklar 2015 ⇒ Artiklar 2014 ⇒ Artiklar 2013 ⇒ Artiklar 2012 ⇒ Artiklar 2011 ⇒ Artiklar 2010 ⇒ Artiklar 2009 ⇒ Artiklar 2008 ⇒

Taggar

Entreprenörskap Kultur astronomi bidrag privatekonomi skogsmastarskolan sparande unga